BIJTRING | Konijn en ster 1


Een bijtring is echt onmisbaar als je kleintje tandjes krijgt… Sommigen hebben nergens last van, terwijl anderen echt pijn hebben, rode wangen en soms ook koorts. Om de pijn te verzachten willen die kleintjes graag ergens op bijten, deze houten ring is splintervrij en dus veilig voor je kindje
In deze post van November liet ik al een bijtring zien met een aapje erop. Nu zag ik een poosje gelden op IG nog een leuke gehaakte bijtring voorbij komen en was meteen verkocht! Ik ben eens wat gaan zoeken op internet en vond op de site van Freubelweb een leuk patroon voor de bijtring met konijnenoren. Ik ben er meteen mee aan de slag gegaan en dit is het resultaat.

 

Bijtring konijnenoren

 

Ook maakte ik er nog een met een ster en een rammelaar erin. Zo is hij niet alleen leuk wanneer je kleintje tandjes krijgt maar kan de kleine er al veel eerder mee spelen!

 

Bijtring ster

 

Dit was het weer voor vandaag. Heeft jullie kleintje of die van iemand in je omgeving ook zo’n last van het krijgen van tandjes? Je kunt de bijtring bestellen, stuur dan even een mailtje naar priscilla@metnaaldendraad.nl

Gaan jullie verder nog iets leuks doen dit weekend? Geniet er in ieder geval van want voor je het weet is hij voorbij!

 

X Priscilla

Delen:

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een gedachte over “BIJTRING | Konijn en ster