TUNISCH HAKEN | Ton sur ton sjaal van byClaire


Het is er echt weer voor, een lekkere warme winter sjaal. Zo eentje waar je heerlijk in weg kunt kruipen maar die niet te dik is zodat hij ook nog lekker onder je jas past… Nou deze sjaal is er zo één! Doordat hij gemaakt is van de byClaire nr 2 garen, valt hij heerlijk soepel en kan je hem gemakkelijk met de punt naar voren dragen. Het dikke byClaire nr 2 garen is gemaakt van 50% katoen en 50% polyacryl, dus het kriebelt niet en je hebt snel resultaat omdat je met een speciale tunisch haaknaald 9 of 10 haakt.

 

tunisch

Fotocredits: byClaire en Hippest Fashion

 

Door twee tinten te nemen van dezelfde kleur krijg je een heel mooi ton sur ton effect, zoals het patroon van byClaire eigenlijk bedoeld is. Nou kan je natuurlijk elke kleur of kleuren nemen die je mooi vindt. Ik koos voor de kleuren mosgroen en okergeel van de byClaire nr 2 lijn zodat hij mooi bij mijn mosgroene La Parisienne Skinny broek van Scotch & Soda past. Maar een sjaal in één kleur staat ook nog wel op mijn verlanglijstje…

 

tunisch      tunisch      tunisch

 

Waarschijnlijk volgen er nog wel meer van deze sjaals. Als cadeautje maar ik denk ook nog wel voor mezelf… Wat vinden jullie van tunisch haken? Wat hebben jullie er mee gemaakt? En in welke kleur of kleuren zouden jullie de sjaal graag willen hebben?

Delen:

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *