VLOERKLEED | Ribbon XL 1


Mijn dochter gaat in het voorjaar een nieuwe grotere kamer krijgen omdat er een zusje op komst is. Voor haar nieuwe kamer wilde ik graag een leuk vloerkleed hebben en dacht waarom maak ik die niet gewoon zelf?? Het is in ieder geval te proberen natuurlijk…
Om een beetje een grove uitstraling te creëren, gebruikte ik de Ribbon XL van HOOOKED. Ribbon XL is net als het Zpagetti garen, 100% gerecycled textielgaren. Deze originele Hoooked textielgarens zijn licht van gewicht, licht elastisch en toch zeer stevig. Ribbon XL is verkrijgbaar in een hoop schitterende modekleuren. Dit Hoooked garen werkt snel, gemakkelijk en geeft stijlvolle resultaten. Je kunt zowel breien als haken met Ribbon XL. Voor een haakwerk met Ribbon XL, net als dit vloerkleed, kan je het beste haaknaald 10 gebruiken.

Vloerkleed Ribbon XL

 

Het is een mooie zacht roze kleur, die overal bij past. Ik had het vloerkleed binnen een mum van tijd af en ligt nu al bij haar op d’r huidige kamertje. Hij heeft een doorsnede gekregen van 1.20meter, perfect voor op haar huidige kamer. Maar misschien krijgt hij er straks nog wel een paar toeren bij voor op haar grotere kamer.

 

Vloerkleed Ribbon XL

 

Ik vond het zo’n leuk projectje dat ik weer iets op mijn to-do lijstje heb toegevoegd, namelijk een vloerkleed voor in de woonkamer! We hebben nu nog helemaal geen kleed in de woonkamer en eigenlijk mis ik die wel… Nu nog een beetje tijd vinden, mooi kleurtje en een patroon. Wordt vervolgd…

 

Morgen alweer donderdag… op naar het weekend!

Fijne avond nog allemaal!

 

Xx Priscilla

Delen:

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een gedachte over “VLOERKLEED | Ribbon XL