Wagenspanner en boxhanger | Deel II 2


NL

Zoals jullie hier hebben kunnen lezen, heb ik voor twee vriendinnen een wagenspanner gemaakt. Alleen kon ik de wagenspanner met de wit, blauwgrijze en grijze sterren nog niet aan mijn vriendin geven toen de kleine meid geboren werd. Ze werd 3 weken te vroeg geboren en moest naar het ziekenhuis in Nijmegen. Gelukkig is ze inmiddels alweer een ruime week thuis en zijn ze helemaal aan het genieten!

Vorige week heb ik de wagenspanner aan ze gegeven. Beide ouders waren zo blij met deze wagenspanner, ze zetten meteen een foto ervan op IG en FB. Dat is wel heel leuk om te zien, dat mensen zo blij zijn met hetgeen wat ik voor ze gemaakt heb.

Wagenspanner

Toen de kleine meid nog in het ziekenhuis lag, ben ik namens de vriendengroep een paar cadeautjes gaan brengen. Zowel voor de kersverse papa en mama maar natuurlijk ook voor de kleine meid! Zo maakte ik voor haar een rammelaar/bijtring in de vorm van een aapje. Deze foto kreeg ik toen het weer een beetje beter met haar ging.

Rammelaar en bijtring

 

EN

As you may have read here, two girlfriends asked me to creat a tentionar for a baby carriage. I couldn’t give the tentionar with the white, blue-grey and grey star yet, when the little girl was born. She was born three weeks early and  had to go to the hospital. Fortunately she is already a week at home and they are very happy together!

Last week I brought the tentionar to them. Both parents were so happy with this tentionar for their baby carriage, they put a photo of is on IG en FB. That’s very nice to see, that people are so happy with someting i’ve made for them.

When the little girl were in the hospital, I gave them behalf of the group of friends a few presents. For the new mom and dad but ofcourse  also for the little girl!
I made for her a rattle/teether in the form of a monkey.

Delen:

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 gedachten over “Wagenspanner en boxhanger | Deel II

  • maria Bouma

    Als trotse oma van de kleine uk , wil ik jullie vertellen dat ze alle twee super mooi gemaakt zijn .
    Dat geld voor de mooie wagenspanner met de 3 sterren en de aap bijt rammelaar.
    cil je verrast mij iedere keer alles wat uit jou handen komt is zo mooi en netjes gemaakt .