FEEST!! Natuurlijk met cadeautjes! 1


Afgelopen Kerst vierden we samen met vrienden. Ieder stel maakte een paar lekkere hapjes en zoals meestal met Kerst was er eten in overvloed… Waarom? Geen idee, ik denk dat iedereen graag wil uitpakken met Kerst. En bij het woord ‘uitpakken’ denk ik meteen aan cadeautjes… We hadden voor dit jaar afgesproken dat we geen cadeautjes meer zouden kopen, maar wat is nou Kerst zonder cadeautjes onder de kerstboom? Ik kon het niet laten om toch voor een paar cadeautjes te zorgen en heb voor de vier kinderen iets leuks gemaakt!
Ze zijn dan wel allemaal nog onder het jaar en één is er zelfs nog niet geboren, dus veel ervan meekrijgen deden ze natuurlijk niet, maar het gaat vooral om het idee!!

 

Beanie

Beanies, ze blijven leuk om te geven en leuk om te maken! Deze beanie is inmiddels in het bezit van een hele vrolijke meid! Ik haakte hem met het o zo fijne en zachte ByClaire nr2 garen. Dit garen haak je met naald 5 – 7 dus je bent al gauw een eind op weg. Het zachte roze kleurtje past ook erg goed bij de kleine meid! De rand is van het stonewashed XL garen van Scheepjeswol in de kleur Smokey Quartz.

 

Cadeautjes: romper met stropdas

Stropdassen of een strik bij een mooi overhemd, dat is iets wat de meeste mannen met Kerst dragen als ze in het net gaan. Heel mooi vind ik zelf altijd! Deze romper met stropdas was voor de enige stoere jongen in ons midden. De romper kocht ik gewoon bij de HEMA en de stropdas is gemaakt van dezelfde stonewashed XL garen die ik voor het randje van de beanie gebruikte.
De volgende dag kreeg ik een foto van deze stoere vent, echt super cute!

Cadeautjes: Romper met stropdas

Voor de kleinste van het stel, die nog geboren moet worden, maakte ik een konijn als rammelaar. Hij is helemaal van de Stonewashed XL garen gemaakt. Heerlijk zacht dus er kan veel mee geknuffeld gaan worden!

Cadeautjes: Rammelaar
Mijn eigen dochtertje kreeg natuurlijk ook een cadeautje. Voor haar haakte ik ook een beanie. Deze had ze nog niet, best raar eigenlijk, met een moeder die zoveel haakt…. Ik haak vaker voor anderen dan voor mezelf of voor mijn eigen dochter. Het is gewoon zo leuk om anderen blij te maken en ze iets te geven wat je zelf hebt gemaakt!
De beanie voor mijn eigen dochter haakte ik in het fuchsia roze omdat haar de lichte poeder kleuren niet zo mooi staan want ze is nog al bleek van zichzelf. Ook kreeg deze beanie oorflapjes, lekker warm oor op de fiets!
Cadeautjes: Beanie met oorflapjes
Binnenkort zal ik in een post iets vertellen over nog een cadeautje… Die maakte ik voor een instaswap met iemand die woont in Hawaï. Hoe dat tot stand is gekomen lees je volgende week!
Zijn jullie ook gek op cadeautjes geven? Wat was voor jou een aanleiding om iets cadeau te doen en waarmee heb je toen iemand blij gemaakt?

 

Ik wens jullie nog een fijne donderdag!

X  Priscilla

Delen:

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een gedachte over “FEEST!! Natuurlijk met cadeautjes!