PLAY&BITE | Een rammelaar en bijtring in één


Ik ben weer terug van weggeweest!! In juli dit jaar is de tweede mini-me Floor geboren en we zijn dol gelukkig. Het is was de afgelopen 3 maanden een drukke en vooral ook een heftige periode met veel (lees: enorm veel) huilen. Na alles geprobeerd te hebben, ben ik bij een osteopaat terecht gekomen en werkelijk, dit had ik veeeeel eerder moeten doen. Een echte aanrader dus! Sindsdien is Floor een heel relaxte baby.
In de afgelopen periode heb ik ook weer wat nieuwe inspiratie opgedaan en heb ik een nieuw item voor in de Etsyshop. Het is een rammelaar en bijtring in één. Op IG is hiervan er een give-away geweest en op de FB-pagina een kleine contest voor het verzinnen van een leuke naam van deze bijtring.  Misschien dat een aantal van jullie hem al voorbij hebben zien komen… En dit is hem dan, de Play & Bite ring!!!

Bijtring

 

De houten ringen zijn gemaakt van hard beukenhout zodat het splintervrij is en geschikt is voor babymondjes.
De viltenballetjes die voor de Play&Bite ring gebruikt worden, komen uit Nepal en worden met de hand gemaakt. Het is erg belangrijk voor deze mensen dat zij in hun eigen levensonderhoud kunnen worden voorzien. Dit is helaas niet vanzelfsprekend in Nepal. De mensen die aan deze balletjes werken krijgen daar een eerlijk loon voor. Verder gaat er nog een kleine percentage naar scholing voor kinderen.

De Play & Bite ring is helemaal door jou zelf samen te stellen, zo heb je elke keer weer een uniek product! Je kunt alles veranderen, met of zonder vilt, met of zonder belletje, de ringetjes… zelfs de kleur van het elastiek. Er zijn dus vele creaties mogelijk.

 

Bijtring   Bijtring

 

En wat vind je ervan? Welke creatie zou je zelf samenstellen? Als je er ook een wilt hebben voor je mini-me of heb je binnenkort een leuk kraamcadeautje nodig, laat het me weten en ik kijk wat ik voor je kan betekenen.

Ook zijn ze binnenkort te verkrijgen bij Tante Sabien in Velp. Dit is een kledingwinkel met hele mooie, hippe tweedehands kinderkleding. Ben je in de buurt? Ga dan vooral eens op visite bij Tante Sabien.

Delen:

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *