PLAY&BITE | Maxi cosi hanger


Je (her)kent het vast wel, met je kleintje in de wagen of maxi cosi een lekker stukje wandelen of boodschappen doen met de auto. Je kleintje zit dan in de maxi cosi of kinderwagen, en de verveling slaat op een gegeven moment toch echt toe. Nou heb je misschien een mooie wagenspanner maar deze Play&Bite hanger is zeker ook een musthave..! Vooral omdat hij ook als bijtring gebruikt kan worden. Het is een vervolg op de Play&Bite ring die ik eerder al aan jullie liet zien. Je kunt de Play&Bite hanger vast maken aan zowel de maxi cosi, kinderwagen, als aan de box.

 

Play&Bite                 Play&Bite

 

Ook de houten ring van de Play&Bite hanger is net zoals bij de Play&Bite ring gemaakt van hard beukenhout zodat hij niet splintert en dus geschikt is voor babymondjes.
De vilten hartjes, sterretjes en balletjes komen ook nu uit Nepal waar de mensen die ze met de hand maken, een eerlijk loon krijgen. Er gaat ook een klein percentage naar scholing voor kinderen.
De hangers kunnen net als de ringen helemaal zelf worden samengesteld, mogelijkheden genoeg en je hebt altijd een uniek exemplaar.

 

Play&Bite                   Play&Bite

 

Dus, wil je een leuk uniek speeltje voor je kleine en wil je eens wat anders dan een wagenspanner? Ze zijn vanaf volgende week te koop bij Tante Sabien in Velp! Of neem contact met mij op door een mailtje te sturen naar priscilla@metnaaldendraad.nl . Je kun natuurlijk ook hieronder een reactie achterlaten, dan neem ik contact met jou op.

 

Xx Priscilla

Delen:

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *