INSTASWAP | Spring Edition 2016 vervolg


Instaswap 2016

Ik ben alweer bijna twee weken terug van vakantie en druk aan het werk geweest. Het vakantiegevoel is alweer helemaal verdwenen helaas.. Het is wel weer super fijn om mijn kleine meid weer te kunnen knuffelen want die heb ik wel heel erg gemist! En wat lag er op mij te wachten toen ik thuis kwam van vakantie..?? Het Instaswap Spring Edition 2016 pakketje! Afgelopen 18 april was het zover, de verzenddag van alle pakketjes. Ik kon bijna niet wachten om het uit te pakken.. Er was duidelijk veel tijd en aandacht aan besteed. Super leuk ingepakt!

Instaswap 2016

Instaswap 2016

Mijn swapmaatje Renske had aan alles gedacht: iets voor me-time, iets voor kleine Anne, iets voor de komende mini-me, iets om DIY-en en een boekje waarin ik mijn to-do lijstje kan bijhouden en mijn idee├źn uit kan werken… Ik werd heel nieuwsgierig en had mijn swapcadeautjes nog eerder uitgepakt dan mijn vakantiekoffer…
Instaswap 2016

Nogmaals super bedankt Renske, het is een super leuk pakketje en ben er heel blij mee!
Ook mijn swappakketje is goed ontvangen door mijn swapmaatje Patty. Ze was er ook heel blij mee en poste een foto op haar IG:

Instaswap 2016

Ik kijk alweer uit naar de volgende swap edition! Ben jij na het zien hiervan ook enthousiast geworden? Kijk dan nog eens op de site van instaswap, daar kan je je inschrijven voor de nieuwsbrief waarin de volgende swap wordt aangekondigd. Je kunt ook de IG van Linda volgen, zij is een van de mede organisatoren en zal tegen de tijd dat er weer een swap komt (gok op de herfst) ook op haar IG een bericht plaatsen.

 

Geniet allemaal van het weer mocht je ook vandaag (extra) vrij zijn, en een fijn lang weekend!

Xx Priscilla

 

Delen:

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *