INSTASWAP | Hawaii en de “spring edition 2016”


Instaswab

 

Aloha from Hawaii..! Mooie stranden, blauw helder water, de zoute lucht, zand in je haar…. Klinkt allemaal heel relaxed en dat is het volgens mij ook. Ik ben er zelf nog nooit geweest, maar Emily van The Button Belle woont in het zonnige Hawaii en ik volg haar via Instagram. Naast haar baan als verpleegkundige, heeft ze een eigen bedrijfje in allerlei leuke spulletjes, van haarbanden, strikjes en sieraden tot badgehouders.
Toen ze zag dat ik haar begon te volgen en meedeed met een giveaway op haar Instagram, stuurde ze me een persoonlijk bericht. Ze had gezien dat ik ook een verpleegkundige ben en wilde me graag een cadeautje sturen vanuit haar shop. Wat is er nou leuker om dan ook wat terug te sturen, gewoon om  een ander iets leuks te geven en daarmee iemand blij te maken. Een beetje positiviteit in deze wereld brengen..! We wisselden elkaars adressen uit en zo ontstond er een kleine Instaswap.

Omdat je iemand bij een Instaswap niet persoonlijk kent en ik wel iets cadeau wil geven wat deze persoon ook leuk zal vinden, houd ik het zo algemeen mogelijk maar ik geef er wel een eigen draai aan. Ik krijg meteen een leuk idee: iets met een fotolijstje.. Dat worden natuurlijk gehaakte fotolijstjes..! Ik vroeg Emily naar haar lievelingskleuren en daar heb ik mooi garen bij gezocht van SMC Catania katoen. Verder heb je nog nodig: een metalen ring en natuurlijk een mooi patroon. Ik gebruikte een ring met een doorsnede van 15-20 cm en het patroon voor een gehaakt fotolijstje vond ik hier.

 

InstaswapInstaswap

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ze zijn heel leuk geworden al zeg ik het zelf! Door er een stukje vilt er aan de achterkant op te naaien, wordt het meteen een wissellijstje en kan ze de foto’s nog eens wisselen. Je kunt er natuurlijk ook een foto of leuke kaart achter plakken met textiellijm.
Ik ben heel benieuwd wat ze er van gaat vinden, ze zijn pas afgelopen dinsdag op de post gegaan, dus ze heeft ze nog niet daadwerkelijk ontvangen…  Ook haar Instaswap voor mij is pas afgelopen week op de post gegaan dus ik heb zelf ook nog niets ontvangen. Zodra het binnen is zal ik hier zeker even op terug komen..!

 

Volgende week maandag 18 april gaat de volgende swap op de post, namelijk die voor de Instaswap Spring Edition 2016. Ik doe dit jaar voor het eerst mee met deze grote Instaswap, georganiseerd door de stichting Instaswap Foundation. Deze keer doen er 2000 Instagrammers mee..! Ze hebben elke Instaswap een ander goed doel voor ogen en steeds een hoop sponsors. Wil je weten hoe het precies in z’n werk gaat en welk goed doel ze deze keer hebben, hier lees je er meer over. Pas op, want waarschijnlijk wordt je heel enthousiast en ga je de volgende keer ook meedoen..!

Voor mijn swapmaatje heb ik zelf iets gemaakt, wat leuke hebbedingetjes gekocht en alles uiteraard leuk ingepakt. Zie hier het eindresultaat:

 

Instaswap

 

Goed, nog een weekje wachten en dan kan het op de post. Ook het pakketje wat voor mij bestemd is, gaat volgende week maandag op de post…. Spannend! Ik ben heel benieuwd, wordt vervolgd..!

Iedereen nog een fijne weekend en tot de volgende keer!

Xx Priscilla

 

Delen:

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *