ETSY shop 2


 

NL

Zoals ik jullie op mijn “Over mij” pagina heb verteld, wil ik graag een eigen webshop beginnen. Het beginnen van een webshop als kleine ondernemer, heeft nog al wat voeten in aarde. Een snellere oplossing op dit moment, was het openen van een Etsy shop. Je maakt een naam aan, opent de shop, zet er je je items in en klaar! Je mag van de belastingdienst een x-bedrag bijverdienen naast je reguliere baan dus er is de ruimte om eens even te kijken hoe dat dit gaan lopen. Dus zo gezegd, zo gedaan en op 9 januari 2016 was mijn Etsy-shop geboren: MetNaaldEnDraadElst

Etsy
Uiteindelijk wil ik graag aan mijn eigen pagina een webshop koppelen maar wat ik al zei, dat is niet zo 1-2-3 gedaan. Het is niet alleen inschrijven bij KvK, wat op zich natuurlijk zo gedaan is, maar juist alles daaromheen: een bedrijfsplan, welke producten ga ik me in eerste instantie op richten, prijsbepaling, inschrijven bij belastingdienst enzovoort enzovoort enzovoort… Omdat ik ook nog een andere baan heb als kinderverpleegkundige op de kinder intensive care in Nijmegen en thuis een hele lieve kleine meid van 10maanden heb, heb ik niet zo heel veel tijd meer naast mijn werk en gezinnetje over om én een shop te openen én te haken.

Ik ben benieuwd wat jullie van mijn (kleine) Etsy shop vinden. Hebben jullie wel eens iets op Etsy gekocht? Wat zijn je favoriete shops op Etsy? En uiteraard zijn alle tips voor mijn Etsy shop zeer welkom!

 

Maak er een mooie dag van vandaag!

X, Priscilla

 

EN

As you may have read on my “Over mij” page, I’d like to start a webshop. Starting a webshop isn’t as simple as you might think. A faster solution, was opening a Etsy shop. You just have to invent a name to open the shop, place your listings and you are ready! In Holland you may earn an x-amount in addition to you regular job, so I can just see and waite a while to see how it go’s. So on 9th of January my firts Etsy shop was born: MetNaaldEnDraadElst

Finally, i’d like to own a “real” webshop on my page. Because I also have another job as a pediatric nurse on a ICU and at home a very sweet little girl of 10 months, I do’nt have that much time left.

I’m curious what you think of my (small) Etsy shop. Have you ever bought something on Etsy? What are your favorite shops on Etsy? And if you’ve tips for my Etsy shop, they are welcome!

 

Have a great day!

X, Priscilla

 

Delen:

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 gedachten over “ETSY shop

 • Marijke

  Hoi Cil ,

  Super hoor deze site hoop dat je genoeg opdrachten krijgt !
  Heb een vraag je hebt toch ook van die leuke wagen spanners gemaakt ?
  Wat kosten die dan zie ze niet staan hier !
  Groetjes en Succes xx

  • Priscilla Bericht auteur

   Hoi Marijke,

   Dat hoop ik ook! 😀 Ik heb tot nu toe alleen de wagenspanner met de vogeltjes in de Etsy shop staan en kost 30,- euro.

   Groetjes, Priscilla