WAGENSPANNER #3 en #4 9


NL

De week is alweer voorbij.. Wat gaat de tijd snel! Woensdag zei ik dat ik in de komende posts zou laten zien wat ik de afgelopen periode zoal heb gedaan. Deze wagenspanners heb ik gemaakt voor een babyshower in November en in december op een verjaardag kreeg ik de vraag of ik een wagenspanner zou willen maken voor haar zoontje of dochter. Ze was in Januari uitgerekend dus hoogzwanger op dat moment… Blijft bijzonder zo’n dikke buik!

De wagenspanner voor de babyshower maakte ik van licht roze, wit en zandkleur Drops Muskat garen die ik kocht bij Carosatelier.nl. In de linker en rechter ster zit een piepertje en in de middelste een rammelaar.

Wagenspanner

Voor de andere wagenspanner haakte ik op verzoek drie vogeltjes in het grijs, mint groen en wit. Leuk voor zowel een jongen als een meisje!

Wagenspanner

Dit was het weer voor vandaag, ik ben snel weer terug! Ik ga me klaar maken voor mijn avonddienst die ik moet gaan werken straks. Fijne vrijdag allemaal, op naar het weekend!! Hebben jullie nog leuke plannen voor het weekend??

 

X, Priscilla

 

EN

This week is allready over… Time fly’s when you’re having fun! Wednesday, I said I would show what I’ve done lately in the next few posts. This stroller toy I made for a babyshower in November and in December on a birthdag someone asked me to make one for her too. She was expecting her baby in January!

The stroller toy for the babyshower I made of light pink, white and sand color of Drops Muskat yarn, who I bought at Carosatelier.nl. In the left and the right star has a squeaker and de middle one has a rattle inside.
I crocheted three birds for the other stroller toy in grey, mint green and white. Fun for both a boy or a girl!

This is it for today, I’m back again soon! I need to get ready for an evening shift today… Happy Friday and enjoy your weekend!! Do you have any plans this weekend??

 

X, Priscilla

 

Delen:

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

9 gedachten over “WAGENSPANNER #3 en #4