LABELS 2


NL

Ik wist dat het alweer lang geleden was dat ik iets om mijn blog had gepost maar dat dit al bijna vier maanden was, had ik geen idee van… Tijd voor een update dus! Want zoals de mensen weten die mij ook op Instagram volgen, ik heb zeker niet stil gezeten. Zo heb ik bijvoorbeeld nieuwe labels laten maken door Joyce vanย Mez11.

 

Labels

 

Ze worden gemaakt van leer en zijn in verschillende vormen te bestellen zoals recht, rond maar ook in een hartvorm. Ze zijn in vele kleurtjes te bestellen en ook met allerlei symbolen. Klik hier voor alle mogelijkheden van de leren labels.

 

Label

Ik ben zo blij met mijn nieuwe labels! Je kunt ze overal makkelijk op vast maken en die verschillende kleurtjes passen goed bij elk haakproject. Als je van niet al te opzichtig houdt dan kan je de label in de zelfde kleurstijl gebruiken. Of houd je van felle neon kleuren dan kan je juist lekker contrasterend te werk gaan ๐Ÿ˜€

Binnenkort zal ik meer laten zien van wat ik de afgelopen periode heb gedaan, dus houd de site in de gaten…

En wat vinden jullie van mijn nieuwe labels?? Fijne woensdag allemaal!

 

EN

I knew it was som time ago that I had posted something to my blog but for nearly four months?? I had no idea… So it’s time for a update! Because as people know who are following me on Instagram, I haven’t been inactive. For example, I have some new labels made by Joyce of Mez11.

The label are made of leather and are available in different forms such as straight, round and heart shape. They are in many colours too with all kind of symbols. Click here for all the options.

Oh, I’m so happy with my new labels!! You can get them easily fixed on everything and the different colours will always match every project. Don’t you like it too flashy, than you use a label in the same colour style. Or do you like contrasting colours, then you choose one of the neon colours ๐Ÿ˜€

Soon I wil show you more of what I’ve done over the last period, so keep an eye on my site…

What do you think of my new labels? Happy Wednesday everybody!

 

X Priscilla

Delen:

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 gedachten over “LABELS