Wagenspanner en boxhanger 3


NL

Ik ben weer helemaal terug van weggeweest! De site is eindelijk weer online na wat probleempjes met de server en met de hosting… Ook mijn zwangerschapsverlof is alweer voorbij en ben ik sinds anderhalve maand weer aan het werk. Daar lijkt het alsof ik niet ben weggeweest en zit ik er al weer helemaal in. Dus er is nu weer ruimte voor een nieuwe post en nieuwe haaksels! Nu ik weer aan het werk ben, heb ik wel echt veel minder tijd om aan al mijn haaksels te werken helaas! Maar goed, ik heb de afgelopen weken natuurlijk niet stil gezeten en er is weer wat van mijn haaknaald gegleden.
Zo heb ik van 2 zwangere vriendinnen de vraag gekregen om een wagenspanner/ boxhanger voor ze te maken. Allebei de vriendinnen hadden een voorkeur voor hippe sterretjes aan de wagenspanner. Voor de één maakte ik hem van Phildar Muskat in wit, blauwgrijs en antraciet. De andere vriendin wilde graag wit, zeegroen en grijs en koos ik voor het super mooie ByClaire nr1 garen. Al deze mooie wolletjes bestelde ik bij handwerk.nl.
De ketting van de wagenspanner heb ik gemaakt van mooie blanke houten kralen die ik bij Creamijn bestelde in de maten 15, 18, 20 en 25mm.

 

Wagenspanner
Wagenspanner
Wagenspanner
Wagenspanner

Wagenspanner

 

Als kleine verrassing heb ik in de buitenste sterren van de wagenspanner een rammelaar verstopt en in de middelste een piepje. Leek me wel zo leuk voor de kleine uk!

En hoe vinden jullie de wagenspanner geworden?

 

EN

I’m totally back! The site is finally back onine after some problems with the server and with the hosting… Also my maternty leave is over and i am back to work since one and a half months. So now there is room for a new post and new crocheting projects!

So I have two pragnant girlfriends who asked me to creat a tensioner for their baby carriage. Both girlfriends had a preference for stars on their tensioner. The jarn I’ve used is Phildar Muskat and the beautiful ByClaire nr1. The chain is made of  wooden beads in sizes 15, 18, 20 and 25mm.

WagenspannerWagenspannerWagenspanner

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

As little suprise the outher stars have a little rattle and the middle one a beep. Seemed to me quite so much fun for the little baby.

What do you think about it?

Delen:

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 gedachten over “Wagenspanner en boxhanger

  • Priscilla Bericht auteur

   Hoi Marianne,

   Sorry voor mijn late reactie, ik heb eerlijk gezegd de site een klein beetje verwaarloosd…
   Je kunt zeker een wagenspanner en een speenkoord bij mij bestellen! Als je even contact met mij opneemt via het contactformulier, dan kunnen we jou wensen bespreken.

   Lieve groet, Priscilla