Muziekmobiel | Schaapjes tellen 1


NL

In de afgelopen weken kreeg ik van een vriendin de vraag of ik naast de wagenspanner die ik al voor haar maakte, een muziekmobiel wilde maken voor boven de box. Ze was op internet aan het zoeken geweest en had er één gezien met van die lieve snoezige schaapjes. Ik kreeg er een foto van als voorbeeld zodat ik wist wat ze wilde.

Het is een leuk project en makkelijk te maken, ook voor de beginnende haaksters onder ons. Iets moeilijker werd het door het garen van Phildar Douce dat ik gebruikte. Door het fluffy effect is het lastig om de steken te zien. Je moet dit echt op gevoel doen, en dat is gelukt!
De standaard met hanggedeelte heb ik besteld via de webshop van Kiekepiep.

   Muziekmobiel                    Muziekmobiel

 

We hebben onze vriendin 3 weken geleden verrast met een babyshower, waarbij ze een mand met allemaal cadeautjes kreeg. Helaas kon ik er niet bij zijn omdat ik moest werken, maar als verrassing had ik mijn aandeel in de mand gedaan.
Ze was er super blij mee en plaatste meteen de foto’s op FB en IG. Dat maakt mij toch wel een beetje trots, iemand die zo blij is met hetgeen wat ik voor haar gemaakt heb…

                           Muziekmobiel                     Muziekmobiel 

 

EN

In the past few weeks I got a question from a friend, if I wanted to make a musicmobile for her little baby boy/girl. She was been searching on the internet and saw one mobile with one of those sweet cuddly sheep. I got a picture of is as an example so that I knew what she wanted.

It’s a fun project and easy to make. Slightly harder it became by Phildar Douce yarn that I used. By the fluffy effect it’s difficult to see the knitting. You should really do this by feel, and I succeeded!

We have surprised our friend with a baby shower, leaving a basket with all the presents. Unfortunately I could not be there because I had to work, but as a surprise I had done my share in the basket.
She was very happy with it and placed some photos on FB and IG. That makes me a little pride, someone who’s so happy with something I made…

Delen:

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een gedachte over “Muziekmobiel | Schaapjes tellen

 • Marieke Posthouwer

  Goedemorgen,

  Op internet zag ik een plaatje van de mobiel met schaapjes die jij voor een vriendin voor een babyshower hebt gemaakt in 2015.
  Zelf hebben wij zulke zwart/witte schapen in onze tuin en ik ben helemaal weg van je mobiel!
  Ik was benieuwd of je zoiets opnieuw zou willen maken voor mij tegen betaling. Het liefst op een houten arm.

  Ik hoor heel graag van je!

  Vriendelijke groet,

  Marieke Posthouwer