Kraamcadeau #2 | Een gehaakte slinger 1


Het is alweer veel te lang geleden dat ik een post online heb gezet! Sorry dat ik jullie zo heb laten wachten… Vorige week zijn we voor het eerst met onze kleine meid op mini-vakantie geweest naar de Moezel. Wat een mooie omgeving is dat daar zeg. Jammer dat we de motor niet bij ons hadden, anders was ik eens een lekker stukje gaan toeren!
De haaknaalden en bolletjes garen zijn deze keer thuis gebleven maar aan inspiratie is het mij niet ontbroken. Eenmaal thuis begon ik meteen aan mijn volgende project. Want binnenkort wordt er in mijn omgeving weer een babyboy geboren en niet is minder leuk dan een handgemaakt kraamcadeau te geven! Deze keer maakte ik een gehaakte slinger met byClaire garen. Deze had ik eerder ook gebruikt voor mijn vrolijke kussentjes in de tuin en had daar nog wat restjes van over. De gehaakte slinger is gemaakt van stoere sterren met onderaan twee belletjes zodat wanneer deze gehaakte slinger aan de deur komt te hangen rinkelt als hij open gaat. Natuurlijk is hij ook zeker heel leuk om decoratief aan de muur te hangen!

Slinger sterren
Slinger sterren
Slinger sterren
Slinger sterren

Gehaakte slinger

Het patroon dat ik gebruikte, komt van Draad en Praat haar blog. Als je het volledige patroon volgt, worden de sterren vrij groot voor aan een slinger dus haakte ik het lijfje tot en met toer 6, om er vervolgens de punten aan te haken. In totaal maakte ik vijf sterren en met een restje wit garen haakte is ze aan elkaar. Met de belletjes eraan vond ik hem helemaal af! Aan de bovenkant van de slinger heb ik een stevig oog gemaakt zodat hij makkelijk met een spijker in de muur of in de deur op te hangen is.

Ik vind de gehaakte slinger heel mooi geworden, precies zoals ik in gedachten had. Wat zouden de straks kersverse papa en mama ervan vinden? En wat vind jij ervan? Zou je er nog wat aan toe voegen of had je het helemaal anders gedaan? Ik ben benieuwd naar jou idee├źn, dus laat vooral een berichtje achter onder deze post!

Delen:

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een gedachte over “Kraamcadeau #2 | Een gehaakte slinger