DIY Babygym van vilt 4


Tijdens mijn zwangerschap zat ik vol met leuke ideeën om te gaan maken voor de kleine. Ik begon aan alles tegelijk maar zoals dat vaak gaat blijven er dingen liggen… Zo was ik begonnen aan een papieren lamp, een babydekentje, een jasje, een knuffel en een DIY babygym.
Het dekentje is af en die gebruik ik in de wagen en later in Anne d’r ledikant. Het jasje is ook af, maar heeft ze eigenlijk nooit aan gehad. Hij is super leuk en schattig maar niet functioneel, dus hangt hij nu op een hangertje in haar kamer.
De knuffel is ook gelukt en heb ik in haar bedje staan. Alleen de papieren lamp en de DIY babygym zijn nog niet af… Nou had ik daar ook niet zo’n haast mee, want ze zou toch eerst in haar wiegje bij ons op de kamer slapen dus de lamp op haar kamer kon nog wel even wachten. En de babygym ook want tja, daar kan ze de eerste weken toch nog niks mee.

foto(3)
foto(5)
DSC_1677
foto

Nu Anne langzaamaan steeds groter wordt, moet die babygym toch af!
Zo ben ik er van de week maar eens aan begonnen. Een oude houten babygym die ik via marktplaats heb gekocht, had ik al in huis. Deze heb ik helemaal kaal gemaakt, alle poppetjes er af en de oude verf van het hout geschuurd. Vervolgens heb ik de onderkant van de poten een likje verf gegeven. Heel mooi al zeg ik het zelf!
De beestjes die ik eraan wilde hebben, heb ik van vilt gemaakt. Dit was voor mij de aller eerste keer dat ik met vilt zou gaan werken. Ik had geen patronen, maar met enige inspiratie dat ik via Pinterest heb opgedaan, kwam ik een heel eind! En zo heb ik gisteren tijdens die extreme hitte lekker binnen zitten knippen, naaien en freubelen. Uiteindelijk is dit is het resultaat:

DSC_1660
DSC_1665
DSC_1667

Aangezien ik de laatste tijd niet stil kan zitten, ben ik meteen doorgegaan met een volgend project, de strandtas! Ik had kwam een leuk patroon tegen op de blog van ICROCHETSTUFF . Ik heb voor de strandtas Lammy Yarns Rio gebruikt die ik via Hip Haakwerk heb besteld. Na een middag door haken heb ik hem af en kan ik hem mooi volgende week meteen uittesten als ik naar het strand ga!

DSC_1672
DSC_1669
DSC_1670
DSC_1673

Wat vinden jullie van de DIY babygym en van de strandtas? Hebben jullie op dit moment ook een project liggen waar je of maar niet aan toe komt of de zin erin een beetje hebt verloren?

Delen:

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

4 gedachten over “DIY Babygym van vilt