Beschuit met blauwe muisjes | Teun is geboren


Joepie!!! Ik ben voor de tweede keer tante geworden. Op 3 juni is namelijk mijn schoonzus bevallen van een zoontje genaamd Teun. Super stoere en vooral leuke naam! Dat wordt weer iets leuks in elkaar zetten voor als we beschuit met blauwe muisjes gaan eten…

Er gaan allerlei ideeën door mijn hoofd maar wat zou nou ècht leuk zijn om voor Teun te maken? Ga ik iets voor Teun zelf maken of kies ik er voor om iets te maken voor in zijn kamertje? Een cadeautje voor de mama is natuurlijk ook altijd leuk, want ze krijgen al zoveel voor het kleine wereldwonder… Ik kan niet kiezen en besluit om het beide te doen.

Voor de kersverse mama ga ik twee hippe naam armbandjes laten maken. Eéntje met de naam van haar dochter en de andere natuurlijk met de naam Teun. Zelf heb ik er ook één gekregen toen mijn dochtertje Anne werd geboren. Het is een ideaal kraamcadeautje voor de mama’s!

Voor het cadeautje voor Teun, neem even een kijkje tussen mijn wolletjes en HOOOKED zpagetti garen. Mijn oog valt meteen op een aantal mooie kleuren zpagetti. Vorig jaar heb ik voor een collega haar zoontje een leuke waszak gehaakt van blauwe zpagetti en daar heb ik nog een flinke klos van over. Daarnaast heb ik nog een paar mooie klossen van twee verschillende grijze kleuren. Ik was ooit van plan om daar een groot wildverband vloerkleed mee te maken. Dat is een enorm project en is voorlopig even geparkeerd…
Goed, ik kies voor een mooie kleur blauw en twee verschillende kleuren grijs. Wat het worden gaat? Dat lezen jullie in mijn volgende post!

Hier alvast een sneak peek

DSC_1327
DSC_1339
DSC_1379
Delen:

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.