Over mij


Welkom op mijn creatieve blog        2015-09-29 14.51.02

Ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Priscilla, 31 jaar, geboren en getogen in de mooie provincie Gelderland.

Mijn passie? Haken! Een paar jaar geleden, toen ik in mijn eigen huis ben gaan wonen, ben ik besmet geraakt met het haakvirus. Ik begon met een kussen voor in mijn hangstoel en een poef voor het kindje van mijn beste vriendin. Het is zo verslavend dat ik wanneer ik aan het haken ben, in mijn hoofd alweer bezig ben met het volgende project. Haken is leuk, verslavend, ontspannend en leuk om je omgeving blij te maken met één van je zelfgemaakte projecten. Inmiddels heb ik een eigen naam met bijbehorend labeltje: Met Naald En Draad
Ik haak van alles, van knuffels, poeven tot boxzakken. Er zijn nog veel ideeën die ik op mijn to do-list heb staan, zo wil ik bijvoorbeeld ook gaan naaien. Vandaar de naam Met naald en draad, hier kan ik vele kanten mee op.

Het idee voor een blog kwam eigenlijk vorig jaar al opzetten toen mensen tegen mij zeiden, je moet hier iets mee gaan doen. Maar ja hoe start je een blog, heb ik er wel genoeg tijd voor en wat wil ik er dan mee? Allemaal vragen die mij tot op heden tegen hebben gehouden. Tot een paar weken geleden het idee ontstond om naast mijn baan als Kinderverpleegkundige op de PICU in het RadboudUMC, een webshop te gaan beginnen met zelfgemaakte projecten.
In April 2015 ben ik bevallen van onze dochter Anne en ik ben ik tijdens mijn zwangerschapsverlof begonnen met het uitbreiden van mijn hobby naar een blog met dus als doel een eigen webshop te beginnen. Als voorbereiding daarop is deze blog ontstaan.

Genoeg over mij, nu over jou! Ik wil je bedanken voor het bezoeken van Metnaaldendraad.nl. Elk bezoek en elke reactie wordt zeer gewaardeerd en zorgen ervoor dat ik met plezier en enthousiasme verder ga met het schrijven voor mijn blog. Ik wil je graag inspireren en hopelijk binnenkort als klant te mogen ontvangen in mijn webshop.  Ik zal jullie van alle ontwikkelingen op de hoogte houden via deze blog.
Ik hoop je vaak terug te zien. Ik heb er zin in, jij ook??

Liefs,

Priscilla

Delen: